Kies het pakket dat bij je past

VRG-Codex 2016-2017

vrg_380x380

De ultieme verzameling kleine lettertjes: in drie handige volumes krijg je een relevante selectie van wetgeving, met zowel wetsgeschiedenis als een toekomstige versie van de opgenomen wetgeving.
De VRG-Codex is overzichtelijk, makkelijk mee te nemen en toegelaten op de examens.
Juridisch referentiewerk in 3 handige volumes:

  • Deel I: Publiekrecht, Internationaal en Europees recht
  • Deel II: Privaatrecht, Economisch recht, Gerechtelijk recht
  • Deel III: Strafrecht, Fiscaal recht, Sociaal recht

De VRG-Codex is bijgewerkt tot en met het Belgisch Staatsblad van 8 juli 2016.

VRG-Codex raadplegen waar en wanneer je wil, zonder je een breuk te heffen? Dat kan, als e-book voor tablet of pc! Het VRG-Codex e-book is inbegrepen bij jouw aankoop van de papieren editie: twee voor de prijs van één!

Bekijk hier de volledige inhoudstafel

Ben je studenten rechten aan de UGent? Dan hebben we voor jou de Codex Privaatrecht. Je kan jouw Codex Privaatrecht aankopen via de cursusdienst van het VRG Gent.

Jura Campus

juracampus_experience_800x800

Jura Campus is de meest volledige online rechtsbibliotheek. Je vindt er in een handomdraai relevante wetgeving, rechtspraak en rechtsleer. Met Jura Credits heb je toegang tot de integrale teksten van tienduizenden juridische artikels en bijdragen. Onmisbaar voor de toekomstige jurist bij het schrijven van papers, het opstellen van conclusies of om je eindwerk te stofferen.

In je basistoegang tot Jura Campus zijn 20 Credits inbegrepen; in het Wolters Kluwer Studiepakket van 99€ maar liefst 1000!

Wat zijn Jura Credits?

Met Jura Credits kan je integrale teksten van juridische tijdschriften en standaardwerken van Wolters Kluwer raadplegen. Heel handig als je niet elke 5 minuten naar de bibliotheek wil lopen om rechtspraak of doctrine te kopiëren.

De Juristenkrant

juristenkrant_380x380

Individuele abonnementsprijs: € 35

Abonnement van 1 september 2016 t.e.m. 31 augustus 2017

Met de tweewekelijkse Juristenkrant hou je de vinger aan de pols van het juridische nieuws. Ontwikkelingen in rechtspraak en wetgeving, beklijvende interviews, pittige opiniebijdragen, gedurfde cartoons – het komt allemaal aan bod in hét blad voor de toekomstige jurist.

Beschikbaar in een digitale versie voor tablet en pc via de Libreo app.

Voordelen

  • Je raadpleegt De Juristenkrant waar je ook wil.
  • De Juristenkrant op iPad is inbegrepen in het abonnement: twee voor de prijs van één!
  • Je profiteert van extra functionaliteiten die lezen, zoeken en noteren bevorderen: navigeer snel en eenvoudig, vergroot artikelen uit, voeg bladwijzers, notities en markerkingen toe, importeer tekst in verslagen en presentaties

Bekijk hier een exemplaar van De Juristenkrant

Boek Pleidooi

pleidooi2016_380x380

Een handleiding welsprekendheid voor jonge juristen

Nieuw: vanaf 2016 gratis in het Wolters Kluwer studiepakket van € 99

Auteur: G. Martyn

Hoe bereid je een pleidooi voor? Wat is een goede structuur voor een mondelinge verdediging voor de rechtbank en hoe spreek je de leden van de rechtbank aan? Welke verbale maar ook non-verbale aspecten verdienen bijzondere aandacht?

Vermijd langdradigheid, onbeleefdheid, herhaling, ongepaste terminologie en andere valkuilen.

Deze handleiding geeft handige tips en waarschuwt voor veel voorkomende fouten. In heldere taal beschrijft dit boekje de weg van een ongeordend dossier tot een overtuigend pleidooi.